Intervju med Björn Rosenthal

 

I avsnitt 36 interjuvar vi grymma Björn Rosentahl. Det blev ett extra långt avsnitt med mycket skratt.  Han berättar om sin resa in i swimrun. En av hans styrkor är att prestera under tuffare väderförhållanden.  Han har 2 pallplatser i ÖtillÖ men i årets ÖtillÖ lyckas han i början på tävlingen bryta foten. (han gjorde en Annelie) så frågan är .. kom han i mål?? Lyssna på soundcloude här iTunes här el acast här

Vi berättar även den tråkiga nyheten i podden att Ted Moden i avsnitt 30 fått tillbaka sin cancer och måste nu börja på en ny cellgiftbehandling. Han kommer troligen behöva transplantation och ju fler givare som anmäler sig till Tobiasregistret ju större chans till hjälp kan Ted få. Så alla som har möjlighet gå in och anmäl er till Tobiasregistret här.

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s