Intervju med Mats Andersson

I avsnitt 37 pratar vi med Mats Andersson som berättar om sin bakgrund och vi får lära oss hur Ötillö kom till men också mycket om hur det var den där första gången som distansen gjordes på 48 timmar. Får en känsla över vad swimrun betyder för Utö och hur mycket han själv brinner för sporten och att vara ute i naturen. Vi får oss ett och annat skratt kring historiken och lite tips på hur vi kan bli bättre swimrunners.

Denna vecka har vi även en tävling. Vitaminwellplus lottar ut 1 månadsförbrukning (33 flaskor) till 2 personer. Tävlingen funkar så att du delar detta avsnitt på Facebook och taggar vitaminwellplus, swimrunpodden (vi finns på Facebook) och den vännen som du vill ska vinna. Tävlingen håller på i 2 veckor. (VW+ 001 är en sportdryck som består av en kolhydrat-elektrolytlösning. Drycken innehåller en kombination av elektrolyter, aminosyror och vitaminer. Protein är uppbyggt av aminosyror. Nio av dessa är essentiella, d.v.s. tillförs kroppen via maten eftersom kroppen inte kan producera dem själv. BCAA är exempel på sådana aminosyror. Mycket hård träning leder till att nedbrytningen av muskler ökar och på grund av detta behöver musklerna protein för att repareras. Aminosyrorna i VW+ 001 är tillsatta för att minska muskelnedbrytning. Kolhydraterna är dessutom ett bra energitillskott vid långvarig uthållighetsträning. Drycken innehåller även magnesium som bidrar till kroppens normala energiomsättning och muskelfunktion.)

Tobiasregistret som vi nämner i podden hittar ni här

Lyssna på dagens avsnitt på soundcloude här acast här finns även på iTunes.

 

14646771_314409478918892_428544822_o

Foto av Magnus Andreasson

Bilden högst upp av Henrik Kindgren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s