Intervju med Mikael Rosén

 

I avsnitt 45 pratar vi med Mikael Rosén en av sveriges ledande simcoacher och även författaren till boken Öppet Vatten.  Vi får en del tips om simningen och Annelie försöker pressa honom på hur man bör gå till väga ifall man vill vinna ett swimrun där större delen är simning. Hur många timmar bör eliten simma och som nybörjare räcker det med en timme i veckan i bassängen under vinterhalvåret?? Vad har Mikael kört för tävlingar och hur ser det ut inför 2017. Vi pratar även om säkerheten runt swimruntävlingar och mycket annat. Lyssna på soundcloud här acast här och iTunes här

15657976_10154187990526048_110028726_o

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s