Intervju med Jason Murphy.

I avsnitt 93 pratar vi med Jason Murphy.
Jason växte upp på västkusten i USA och olika sporter var hans vardag. Han var duktig simmare men höll på med många andra sporter och även löpning. Han gick med i US Marines där han blev kvar i 5 år. På slutet träffade han en flicka från Sverige som gjorde att han hamnade här och att han fortfarande är kvar. Han brinner nu för Swimrun och att få testa ännu mer av sporten. En spännande timme att lyssna om hans liv.

Lyssna på soundcloud här finns även på acast och iTunes.

Nu går det även bra att anmäla sig till Swimrun Extreme. Det är ett tidslopp i Hammarbybacken och man simmar i sicklasjön. Hur många varv hinner du på 3 eller 6 timmar. Loppet är den 6e Juni. Läs mer och anmäl er här.

27292304_10155317427418105_982969331_n

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s