Intervju med Anna Blombäck

Avsnitt 94 gästar Anna Blombäck oss i podden. Hon är en norrländska som landat i Jönköping. Hon har tränat simning och basket på hög nivå som ung. Efter en hel del turer har Anna landat i vår härliga sport och även lite Triathlon. Vi får höra om hennes träning och olika tävlingar samt glädjen hon finner i att röra på sig. Hon vill även sätta Swimrun på kartan i Jönköping.

Lyssna på soundcloud här  finns även på acast och iTunes

Nu går det även bra att anmäla sig till Swimrun Extreme. Det är ett tidslopp i Hammarbybacken och man simmar i sicklasjön. Hur många varv hinner du på 3 eller 6 timmar. Loppet är den 6e Juni. Läs mer och anmäl er här.

FIMG_2850

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s