Intervju med Ida Enstedt

Swimrunpodden 97 Ida Enstedt gästar oss i podden. Hon har inte alls en träningsbakgrund utan växte upp med att älska att sy och skapa. Hon valde även det som yrke och karriär tills den och hade inte aktivt rört sig förens 2013. En 40 års ”kris” fick henne att börja motionera men först var det bara promenader som gällde sen började hon springa/promenerar och idag några år senare har hon klarat av Ötillö och vi får höra om hennes fantastiskt inspirerande resa fylld med många skratt.

Lyssna på soundcloud här finns även på acast och iTunes

Nu går det även bra att anmäla sig till Swimrun Extreme. Det är ett tidslopp i Hammarbybacken och man simmar i sicklasjön. Hur många varv hinner du på 3 eller 6 timmar. Loppet är den 6e Juni. Läs mer och anmäl er här.

Veckans kampanj från Wolff-wear.se fram tills den 18/3

Wolff-Wear är väldigt stolta över att få stödja Swimrunpodden och för att fira sammarbetet slår vi till med ett riktigt kanonerbjudande. Endast för Swimrunpoddens lyssnare ger vi kommande vecka 1700kr Rabatt på HEAD AERO 2017. En av de bästa premiundräkterna på marknaden för dig som vill ha en extremt rörlig dräkt utan för mycket flytkraft. Använd rabattkoden ”Swimrunpodden” i kassan. Tittar du på de tio topplacerade i alla större swimrunlopp ser du att de allra flesta använder HEAD Aero – Det talar för sig själv!

OTILLO - 2017 - 182354-040917-182354-PierreMangez-HR.jpg

Foto målbild: Pierre Mangez

Foto: Första bilden högst upp av Jakob Edholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s