Intervju med Aron Anderson

I avsnitt 99 gästas podden av äventyraren och föreläsaren Aron Anderson. Aron är den första människan som gjort ett swimrun med rullstol och dessutom inte vilket swimrun som helst utan Hellas Frostbite som går i december när det bara är 1-2 grader varmt i vattnet. Hellas frostbite är ett välgörenhets swimrun där man samlar in pengar till barncancerfonden. Aron är ambassadör för barncancerfonden och när han själv var barn drabbades han av cancer. Men han är ett levande bevis på att ingeting är omöjligt.

Lyssna på soundcloude här finns även på acast och iTunes.

I samband med intervjun så har swimrunpodden en insamling till barncancerfonden och det går även att vinna Arons bok Möjligheter som vi lottar ut till någon av dom som skänkt ett bidrag till Barncancerfonden och dessutom mailat oss (så vi får era uppgifter på dom som är med på tävlingen) swimrunpodden@hotmail.com

Vi har även ett fint erbjudande till er lyssnare tillsammans med Wolff-wear fram tills den sista April så får alla lyssnare 10% på alla av Jonas Coltings produkter när man handlar på hemsidan och uppger koden SRPODD

Wolff-Wear.se

Foto bilden högst upp: Malin Ingevald

24232280_10159647026175174_4956493936574576158_n

Hellas frostbite swimrun

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s