Intervju med Mattias Evald.

I avsnitt 101 får vi träffa Mattias Evald.

Grundare och arrangör för det omtalade loppet LED Loftahammar Endurance Day. Vi prata en del om loppet, hur det är att vara arrangör, hur han har tänkt när han skapade tävligen men självklart pratar vi mycket om vem han är. Hans bakgrund med triathlon och klassikern och hur det kommer sig att han ville dra igång en egen tävling. När blev han själv en swimrunner? Hur tränar han? Vilka tävlingar har han kört? Allt får ni veta i dagens avsnitt.

Lyssna på soundcloud här finns även på acast och iTunes

Vi har även ett fint erbjudande till er lyssnare tillsammans med Wolff-wear fram tills den sista April så får alla lyssnare 10% på alla av Jonas Coltings produkter när man handlar på hemsidan och uppger koden SRPODD

Wolff-Wear.se

29939274_10155527456331048_754110733_n

Foto: Kristina Westring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s