Intervju med Rikard Moberg

I avsnitt 104 gästas podden av Rikard Moberg.

Rikard är en av dom grymma deltagarna vi har på våra träningsträffar i Skrubba. Han kom på våran första träningen vi hade förra året och sedan dess var han fast i swimrun, Rikard har en spännande historia att berätta, vi får höra hur han gick från otränad till att springa ett Marathon på 3 månader. Han började med löpning för 4 år sedan och sen dess har han hunnit med både klassikern, swimrun, triathlon och X antal marathon.

Lyssna på soundcloud här finns även på acast och iTunes

Månadens erbjudande från WOLFF-WEAR

I hela april får alla Swimrunpoddens lyssnare 10% rabatt på alla Swimrundräkter samt tillbehör man köper med dräkten. Använd rabattkod: ”Swimrunguiden” och på deras hemsida så hittar ni en jättebra swimrunguide för swimrundräkter.
30849941_10155568986921048_70209187_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s