Hooks Herrgård swimrun weekend

Varmt välkomna till en swimrun weekend i njutningens tecken som anordnas av Swimrunpodden. Detta vänder sig till dig som känner dig trygg i att köra swimrun och vill avsluta säsongen med att få njuta lite extra. Eftersom det är sent på säsongen blir det inte några långa simningar, men för att delta behöver du känna dig trygg i vattnet då det inte kommer finnas någon följebåt. Tanken är att alla skall kunna hänga på, så vi delar in oss i två grupper där den ena är för de som vill dra på och den andra för de som bara vill uppleva vår härliga gemenskap.

Vi kommer att springa till Sandsjön som ligger några få kilometer från herrgården. Det är en härlig sjö med fina sandstränder mitt i skogen(!). Här simmar vi lite innan vi tar oss tillbaka till Hokasjön, där vi simmar till en grillplats för att äta lunch tillsammans. Efter lunch springer vi till Lyngemadssjön, som är fantastisk konstgjord sjö där det finns öar och lite annat spännande för alla att upptäcka, några få kilometer norr om herrgården. Vi umgås och har kul ihop innan vi återvänder till Hokasjön och slutmålet – Hooks Herrgård Spa & Fitness.

I spat njuter vi av varma och kalla bad, bastulandskap med upplevelseduschar och kopplar av efter träningen. På kvällen äter vi en tre rätters middag i herrgården och dricker kaffe i salongerna. Efter en god natts sömn serveras en härlig frukostbuffé och därefter möjlighet till mer spa, gym eller open water för den som vill. Vi fokuserar på trevligt umgänge och njuter av miljön.

NÄR: 29-30 september

VAR: Hooks Herrgård, några mil söder om Jönköping

SWIMRUN WEEKEND
Boende i en natt i dubbelrum, frukost, en lunch, tre rätters middag, tillgång till en underbar spaanläggning, samt träning
Pris 2 500 kr per person, del i dubbelrum (200 kr i enkelrumstillägg).

Det finns 20 platser till eventet och det är först till kvarn som gäller.
Boka din plats här: Anmälan till Swimrun med Swimrunpodden. Efter anmälan får du en bekräftelse inom ett par dagar.

För frågor kontakta oss på telefon 0393-217 11 eller marknad@hooksherrgard.se

 

PROGRAM SWIMRUN 29-30 SEPTEMBER

Lördag
11.00 Samling i klubbhuset för omklädning
11.15 Genomgång av program och start Swimrun
13.30 Lunch, grillning vid Hokasjön
14.00 Swimrun fortsätter…
15.30 Spa och relax
20.00 Trerätters middag i herrgårdens restaurang
Kaffe i salongerna
Söndag
7.00-10.30 Frukost i herrgården
Tillgång till spa och träning till kl 12.00
11.00 Utcheckning senast 11.00

IMG_1169